برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت و اتوماسیون صنعتی در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۸ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز شماره‌گذاری نیسان آبی متوقف شد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) تورم تولیدکننده از ۱۰۳ درصد به کانال ۳۹ درصد رسید خروج پول حقیقی با وجود بازار مثبت! | گزارش وضعیت بورس (۱۲ تیر ۱۴۰۳) سکه امامی وارد کانال ۴۳ میلیون تومان شد | طلا در مشهد گران‌تر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) قیمت جدیدترین گوشی‌های پرچم‌دار (۱۲ تیر ۱۴۰۳) آرامش در بازار طلا و ارز | قیمت امروز طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۳) بهترین کولر گازی برای شهر تهران کشف بیش‌از ۲۳۰۰ قرص و کالا‌ی آرایشی تقلبی از یک لباس‌فروشی در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) خودرو‌های خارجی صفرکیلومتر را در مشهد چند بخریم؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های صفر داخلی در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت از چه زمانی آغاز می‌شود؟ خرید تضمینی گندم مازاد کشاورزان خراسان‌رضوی به ۳۲۵ هزار تُن رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۳) پیش‌فروش خودرو هایما 7x ایران خودرو از فردا (۱۳ تیر ۱۴۰۳) + جدول و قیمت خودرو ۱۶۲ تُن تخمه آجیلی در خراسان‌رضوی تولید شد جریمه راه‌اندازی کاریابی‌های غیرمجاز اعلام شد مرخصی کارمندان و کارگران در قانون کار چگونه محاسبه می‌شود؟ عقب‌نشینی قیمتی مالکان از رقم‌های پیشنهادی اجاره (۱۲ تیر ۱۴۰۳) شرایط دریافت وام خودرو در سال ۱۴۰۳ + مدارک لازم برای درخواست وام خودرو قیمت انواع میوه‌ها در مشهد | طالبی ارزان شد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) فروش قسطی خودروی برقی کرمان موتور آغاز شد + جزئیات (۱۲ تیر ۱۴۰۳) ارسال صورت حساب‌های الکترونیکی مودیان مالیاتی به ۱۷۴ هزار فقره رسید (۱۱ تیر ۱۴۰۳) در بهار امسال چند هزار سهامدار در سامانه سجام ثبت نام کرده‌اند؟ ۱۵ تیر سامانه بانک مرکزی به سامانه املاک و اسکان متصل خواهد شد معرفی چند تکنیک اجاره نشینی به سبک خوش‌نشینی | چگونه خانه اجاره کنیم؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

قسط اسفند وام‌های قرض‌الحسنه برخی بانک‌ها به حساب مشتریان بازگشت

  • کد خبر: ۲۳۶۰۰
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
قسط اسفند وام‌های قرض‌الحسنه برخی بانک‌ها به حساب مشتریان بازگشت
برخی از بانک‌ها اقساط برداشت‌شده تسهیلات قرض‌الحسنه اسفندماه را به حساب تسهیلات‌گیرندگان عودت داده‌اند و بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده تا سیستم خودکار برداشت اقساط برای فروردین و اردیبهشت را اصلاح کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع ویروس کرونا در ایران، بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل و زیان‌هایی به فعالیت‌های اقتصادی و به تبع آن خانوار‌های ایرانی به ویژه افراد کم بضاعت وارد شد که شرایط زندگی را برای بخشی از آنان سخت کرد.

 

در همین راستا، با توجه به کاهش درآمد بخشی از اقشار جامعه در این مدت، بانک مرکزی با ابلاغ بخش‌نامه‌ای به بانک‌ها تاکید کرد که برخی کسب و کار‌های آسیب‌دیده از کرونا می‌توانند تا اردیبهشت اقساط تسهیلات کسب و کار خود را به تعویق بیاندازند.


بیشتربخوانید: عدم برداشت اقساط وام‌های قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها عملیاتی شد

همچنین پرداخت اقساط تمامی تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده از سوی بانک‌ها با تعویق سه ماهه روبرو شد و قرار شد که اگر فردی در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت، اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه خود را پرداخت نکرد، از سوی بانک با مشکلی مواجه نشود و در واقع پرداخت اقساط سه ماه به تعویق بیفتد.

 

این در حالی است که سیستم خودکار برخی بانک‌ها، طبق روال قبلی اقدام به برداشت قسط اسفندماه تسهیلات از حساب افرادی که موجودی داشت، کردند و به دلیل ایجاد تاخیر‌هایی در ابلاغ بخش‌نامه‌ها، برخی از شعب بانکی نیز از چنین بخش‌نامه‌ای اظهار بی‌اطلاعی می‌کردند.

 

در همین زمینه بانک مرکزی با ایجاد سامانه‌ای در وب‌سایت رسمی این بانک، از شاکیان احتمالی تسهیلات قرض‌الحسنه خواست که شکایت خود را در آن مطرح کنند تا به شکایت‌شان رسیدگی شود.

 

در این راستا، بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی در پی فعالیت سامانه مورد اشاره طی ۱۰ روز گذشته مجموعاً تعداد ۳۵ هزار و ۴۹۴ فقره شکایت مشتریان در ارتباط با برداشت اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری در سامانه ثبت شده که در برخی از بانک‌ها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت‌شده به مشتریان عودت شده و بانک مرکزی به منظور راستی آزمایی انجام عودت اقساط طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان این موضوع را مورد تایید قرار داده است.

 

از سوی دیگر، بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده که سامانه‌های برداشت اتوماتیک اقساط وام‌های قرض‌الحسنه را در دو ماه فروردین و اردیبهشت اصلاح کنند تا مانند اسفندماه از حساب مشتریان، قسطی برداشت نشود.

 

بر اساس اطلاعات دریافتی از اداره اعتبارات و اداره اطلاعات بانکی بانک مرکزی، تا پایان بهمن‌ماه ۱۳۹۸ تعداد ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۱۸۴ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه مجموعا به مبلغ ۱۱۵۳ میلیارد ریال توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری پرداخت شده است.

 

این در حالی است که بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، در برخی بانک‌ها عودت اقساط برداشت شده انجام گرفته و در این مطلب مشخص نشده که سایر بانک‌ها نیز این اقساط را به حساب مشتریان برمی‌گردانند یا بازگشت این مبالغ فقط در برخی بانک‌ها انجام می‌شود.

 

در این گزارش، همچنین اشاره‌ای هم به نام بانک‌هایی که مبالغ موردنظر را عودت داده‌اند، نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->